SET eTwinning Projemiz Başlıyor

27.03.2023 245

eTwinning Projemiz SET (Sci-Eng-Tech) Başlıyor

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Funda Taşlı ve Sırp ortak Daniela Čuk’un kurucusu olduğu aynı zamanda okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayfer Giray’ın da yer aldığı ayrıca ortakları arasında ilçemizden Emine Elem Kayacık Ortaokulu,Fatih İlkokulu,Alaşehir Bilim ve Sanat Merkezi ve Gürcistandan 2 okul , Romanyadan ve Bulgaristandan çeşitli okulların bulunduğu projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş ve Şube Müdürümüz Cemal Şengül’ü makamında ziyaret ederek, yürütmeye başladığımız projemizi tanıttık.

Projemizde yer alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, projemizin hedef, amaç ve yöntemleri hakkında bilgilendirmeler yaptılar.İlgi ve alakaları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş ve Şube Müdürümüz Cemal Şengül’e teşekkür ederiz.

22-03-202322-03-2023