Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın Ortaokulu


Vizyon: Yarınlara güvenle bakabilmek için kendine ve milletine ahlâki ve kültürel değerlerimizi koruyan, vatanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bağımsız ve özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, bilimde, sporda ve her alanında başarılı çağdaş bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olarak yetiştirdiğimiz, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, hayata atılırken karşılaşacağı engelleri aşmada yardımcı olmak, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde kendimizi geliştirmek huzur ve güven ortamı içinde çocuklarımıza kendilerini ifade edebilme yeteneği kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:25
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02366952421

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gsmyio.meb.k12.tr

Adres - Gümüşçay Mahallesi Alaşehir / Manisa

Öğretmen :12
Öğrenci :90
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :620
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Köyümüz, ilçemizin kuzey doğusunda Killik ve Yeşilyurt Kasabaları arasındaki ovalık arazide kurulmuştur. Killik´e uzaklığı 3 km, Yeşilyurt´a uzaklığı 3.5 km´dir.

Adres - Gümüşçay Mahallesi Alaşehir / Manisa

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu Gümüşçay Mahallesine(Köyüne) Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Minibüsleriyle ulaşım sürekli olarak en fazla 1 saatte bir sağlanmaktadır.(Son güncelleme 15.02.2024)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 130 km, ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.