Okulum Temiz Belgesi Aldık

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

17.12.2020 192

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında,  imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla sürdürülen program kapsamında okulumuz, "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almaya hak kazanmıştır. Belgemizi Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin GÜNEŞ ve Şube Müdürü Yasemin ORAL'ın elinden aldık.

Bu süreçte istikrarlı ve kararlı çalışmalarından dolayı idarecilerimiz , ve yardımcı personelimize  teşekkür ederiz.