STEM OKULU ETİKETİ

OKULUMUZ,

07.06.2022 296

OKULUMUZ,

Paydaşları; Bilim,Teknoloji,Mühendislik ve Matematik eğitiminde kapsamlı bir literatür taraması yapıp disiplinler arası çalışmalar yapan okullar, STEM öğretmenleri,Bakanlıklar ve STEM Endüstrileri olan Avrupa STEM okullarının raporuna göre belirli kriterleri sağladığı ve yürüttüğü STEM çalışmaları neticesinde ''STEM OKULU ETİKETİ'' ni almaya hak kazanmıştır. Okulumuzda yürüttüğümüz stem çalışmalarını takip etmek için lütfen tıklayınız.

06-06-2022